Camping met speeltuin Twente

Camping met speeltuin Twente

Ontdek Twente

Ontdek Twente

Twente is een prachtige regio in Nederland, bekend om zijn groene landschappen en gastvrije sfeer. Voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannende en avontuurlijke vakantie, voor een camping met speeltuin Twente ben je bij Erve Hartgerink aan het juiste adres. Deze camping zorgt  ervoor dat jong en oud zich geen moment vervelen.

Vakantiewoning met speeltuin, waarom?

Een camping met een speeltuin biedt veel voordelen. Kinderen kunnen zich urenlang vermaken terwijl ouders genieten van de rust en de natuur. Daarnaast kunnen kinderen onderling contact maken, waardoor ze veel plezier hebben. Markelo heeft ook naast de speeltuin van Erve Hartgerink, ook andere grote speeltuinen zoals Herberg de Pot en de Poppe waar de volwassen op het terras van een drankje kunnen genieten.

Vakantiewoning met speeltuin, waarom?
Activiteiten in  Twente

Activiteiten in  Twente

Naast de speeltuin op Erve Hartgerink, biedt Twente veel andere activiteiten. Gezinnen kunnen genieten van fietsen, wandelen en het bezoeken van lokale attracties zoals het Ootmarsum openluchtmuseum en de dierentuin Nordhorn net over de grens in Duitsland.

Fietsen en wandelen

 

Twente heeft een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden. Dit maakt het gemakkelijk om de prachtige natuur te verkennen. Er zijn routes voor alle niveaus, van korte wandelingen tot lange fietstochten. Ook is er natuurlijk mogelijkheid om een route te zoeken langs speeltuinen voor de kinderen.

Fietsen en wandelen

De perfecte bestemming

Een camping met speeltuin in Twente biedt de perfecte combinatie van ontspanning en avontuur. Terwijl kinderen spelen en nieuwe vrienden maken, kunnen ouders genieten van de rust en schoonheid van de omgeving. Met zoveel geweldige campings en activiteiten in de buurt, is Twente de ideale bestemming voor een onvergetelijke familievakantie.