Evenementen

Evenementen

Paasworkshop bloemschikken

Op zoek naar een creatieve en gezellige avond?

Doe dan mee met onze Paas Workshop in ’t Kuierhoes! 

Op dinsdag 19 maart, van 19:00 tot 21:30/22:00, kun je onder begeleiding van Bloem & Lifestyle Annabel een prachtig bloemstuk maken.

Wandeling met hond

Een heerlijk dagje wandelen met je hond?

Op zondag 7 april en 29 september gaan we op een heerlijke seizoenswandeling met vooraf en na afloop wat lekkers, passend bij het seizoen en nog wat tips en tricks voor de baasjes! Ideaal voor een leuke dag voor jou en je hond in de natuur.

Recente evenementen

Italiaanse avond

Wat een fantastische reeks Italiaanse avonden hebben we gehad op Erve Hartgerink!
Met een vleugje Italiaanse zon en een overvloed aan smaken rechtstreeks uit Italië, waren deze 6 avonden een culinair avontuur om nooit te vergeten. Onze gasten hebben kunnen genieten van een authentiek Italiaanse ervaring met heerlijke gerechten, samengesteld uit de fijnste Italiaanse producten, vers bereid met liefde en passie.

Honden
wandeling

Op zondag 7 januari hebben we een prachtige hondenwandeling gedaan voor honden en baasjes die er graag samen op uit gaan om door de natuur te wandelen. We zijn gestart vanaf Erve Hartgerink en hebben de prachtige natuur kunnen verkennen met de trouwe viervoeters. Na afloop hadden we nog wat lekkers voor alle deelnemers (uiteraard ook voor de deelnemende honden) en hebben we de baasjes nog voorzien van wat tips en tricks!

BBQ pop-up restaurant

Wát een avond! Een geslaagd Pop-Up BBQ restaurant bij Erve Hartgerink
De sfeer was bruisend, de grill was heet, en de speciaalbiertjes vloeiden rijkelijk. Samen hebben we genoten van heerlijke stoofpotten, verrukkelijke BBQ-hapjes en de warmte van goed gezelschap. De MaarkelseBastards hebben heerlijke gerechten bereid waaronder een carpaccio van bavette, pulled chicken taco’s en een picanha!