Evenementen

Evenementen

Coming soon

Coming soon: evenementen

Binnenkort zullen er een aantal leuke evenementen aan komen. Houd deze pagina en/of onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven!

Recente evenementen

Italiaanse avond

Wat een fantastische reeks Italiaanse avonden hebben we gehad op Erve Hartgerink!
Met een vleugje Italiaanse zon en een overvloed aan smaken rechtstreeks uit Italië, waren deze 7 avonden een culinair avontuur om nooit te vergeten. Onze gasten hebben kunnen genieten van een authentiek Italiaanse ervaring met heerlijke gerechten, samengesteld uit de fijnste Italiaanse producten, vers bereid met liefde en passie.

Hondenwandeling

Wat was het weer een fantastische wandeling!
Super mooi weer, wat een geluk. We liepen met 18 personen en 11 honden een prachtige route door het natuurgebied de Borkeld. De wandeling werd afgesloten met een drankje en een ijsje. Met dank aan hondenschool Helma voor de prettige samenwerking!

De volgende wandeling gaan we op stap met de boswachter, datum volgt nog!

BBQ pop-up restaurant

Wát een avond! Een geslaagd Pop-Up BBQ restaurant bij Erve Hartgerink
De sfeer was bruisend, de grill was heet, en de speciaalbiertjes vloeiden rijkelijk. Samen hebben we genoten van heerlijke stoofpotten, verrukkelijke BBQ-hapjes en de warmte van goed gezelschap. De MaarkelseBastards hebben heerlijke gerechten bereid waaronder een carpaccio van bavette, pulled chicken taco’s en een picanha!

Paasworkshop bloemschikken

Op dinsdag 19 maart hebben wij een gezellige en leerzame Paas Workshop boelmschikken gehouden in ’t Kuierhoes. Onder begeleiding van Bloem & Lifestyle Annabel hebben de deelnemers prachtige bloemstukken gemaakt. De sfeer was uitermate goed en we hebben er een geweldige avond van gemaakt met zijn allen! Speciale dank aan Bloem & Lifestyle Annabel voor het verzorgen van de workshop.