Erve Hartgerink

Steunt Villa Joep

Een prachtige samenwerking

Onderaan de Friezenberg nabij het mooie natuurgebied De Borkeld ligt recreatie erf Erve Hartgerink. De ideale plek om met groepen of met je familie heerlijk te genieten van het Twentse landschap. De familie Hartgerink, eigenaar van dit mooie familiebedrijf kwam in aanraking met Villa Joep via onze ambassadeur Jelle Renes die op een bijeenkomst van Groepen Overijssel, een vereniging van groepsaccommodaties in Twente een presentatie hield over Villa Joep.

Villa Joep

Villa Joep is de stichting die zich inzet voor genezing van Neuroblastoom Kinderkanker. Een agressieve vorm van kinderkanker die bij jonge kinderen voor komt. Met een overlevingskans van ca. 30% is onderzoek naar genezing hard nodig. Villa Joep bestaat uit alleen maar vrijwilligers dus alle donaties en inkomsten gaan voor 100%
naar onderzoek. Voor meer informatie:

www.villajoep.nl

Twentse noaberschap!

Robin Hartgerink nam contact op met dorpsgenoot Jelle Renes en vertelde enthousiast dat ze bij elke

boeking voor hun accommodatie de mooie Olifanten Knuffel van Villa Joep willen weggeven. Een heel mooi gebaar waarbij de opbrengst van de olifant voor 100% naar onderzoek gaat. Dit is een mooi voorbeeld van echte Twentse Noaberschap!

Een fijne vakantie in het mooie Twente en dan ook nog een unieke olifanten knuffel van Villa Joep
cadeau.