Onze groepaccommodatie

Onze groepsaccommodatie

Uit met jouw groep

Er samen met jouw groep een leuke tijd van maken? Dan ben je van harte welkom op recreatie erf Erve Hartgerink.

Onze groepsaccommodatie biedt zeker niet alleen een plek om te slapen. Of je nu met jouw (school)klas, (sport)club, vereniging, kerkgenootschap of familie komt; We zorgen er samen met jou voor dat jouw uitje een succes wordt!

Bel gerust om te overleggen of kom een keertje langs om te kijken.

Meer dan slapen

Erve Hartgerink beschikt over een gezellige ruim opgezette groepsaccommodatie voor minimaal 30 personen. De groepsaccommodatie heeft 75 bedden en zijn uit te breiden naar 120 bedden. De accommodatie is voorzien van twee separate sanitaire blokken en beschikt over een ruime eetzaal/ gezamenlijke ruimte met bar en keuken.

Ook buiten is er veel ruimte om er samen een geweldige tijd van te maken. We hebben een fantastisch terras, om samen heerlijk te tafelen. Een groots speelveld met volleybalnet, basketbalpaal en voetbalgoals, een vuurplaats en mooie plekken om te wandelen of te fietsen.

Al onze accommodaties zijn tevens voorzien van een goede wifi verbinding.

De indeling

In de twee sanitaire blokken vind je bij de meiden/dames 4 douches en 3 toiletten. En in het blok voor de jongens/mannen 4 douches, 2 urinoirs en 2 toiletten. De keuken is voorzien van een groot fornuis, professionele apparatuur, waaronder een vaatwasser.

Neem contact op

Bel gerust of kom een keertje langs om de mogelijkheden zelf te bekijken.

T. 0547 363 176 (ook voor WhatsApp)

Wat maakt de groepsaccommodatie uniek?

Recreatie erf Erve Hartgerink is gelegen op een unieke locatie grenzend aan het schitterende bosrijke natuurgebied de Borkeld. Vanaf het erf kijk je uit over de glooiende essen en kan je zo maar verrast worden door een paar reëen of hazen die voorbij rennen. Een prachtige plek waar Twentse gemoedelijkheid, rust en ruimte nog een groot goed is. Kortom de ideale bestemming voor jouw groepsvakantie.

 

Wij zetten graag dat stapje extra!

Wij maken het onze gasten graag naar de zin. In overleg kunnen we bijvoorbeeld verschillende workshops organiseren, denk hierbij onder andere aan een cursus bloemschikken, een vogelhuisje of vleermuizenkast maken of een educatieve boswandeling. Ook is het mogelijk om een barbecue te organiseren of een buffet te laten verzorgen.

Informatie voor gasten

Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden hebben wij een extra informatie. Lees deze informatie zorgvuldig door voor je verblijf, om deze zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht je nog vragen hebben dan zijn wij er uiteraard ten alle tijden om deze te beantwoorden.