Groepaccommodatie Markelo

Groepsaccommodatie Markelo

Groepsaccommodatie in Markelo

Er samen met jouw groep een leuke tijd van maken? Dan ben je van harte welkom op recreatie erf Erve Hartgerink. Onze groepsaccommodatie Markelo biedt veel meer dan alleen een slaapplek. Of je nu met jouw klas. sportteam, club, vereniging, kerkgenootschap of familie komt, we zorgen er samen met jou voor dat jouw uitje een succes wordt!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor overleg of kom eens langs om een kijkje te nemen. We heten je van harte welkom!

Meer dan slapen

Erve Hartgerink beschikt over een gezellige ruim opgezette groepsaccommodatie voor minimaal 30 personen. De groepsaccommodatie heeft 75 bedden en zijn uit te breiden naar 120 bedden. De accommodatie is voorzien van twee separate sanitaire blokken en beschikt over een ruime eetzaal/ gezamenlijke ruimte met bar en keuken.

Ook buiten is er veel ruimte om er samen een geweldige tijd van te maken. We hebben een fantastisch terras, om samen heerlijk te tafelen. Een groots speelveld met volleybalnet, basketbalpaal en voetbalgoals, een vuurplaats en mooie plekken om te wandelen of te fietsen.

Al onze accommodaties zijn tevens voorzien van een goede wifi verbinding.

De indeling

Onze groepsaccomodatie Markelo heeft standaard plaats voor 70 personen, met de optie om extra bedden toe te voegen indien nodig.

De twee sanitaire facilliteiten bieden elk, aan de dames 4 douches en 3 toiletten, en aan de heren 4 douches, 2 urinoirs en 2 toiletten. De keuken is uitgerust met een groot fornuis en professionele appratuur, waaronder een vaatwasser.

Neem contact op

Bel gerust of kom een keertje langs om de mogelijkheden zelf te bekijken.

T. 0547 363 176 (ook voor WhatsApp)

Wat maakt de groepsaccommodatie uniek?

Recreatie erf Erve Hartgerink bevindt zich op een unieke locatie aan de rand van het prachtige bosrijke natuurgebied de Borkeld. Vanaf de boederij kun je genieten van het uitzicht over de glooiende essen en word je wellicht verrast door voorbij rennende Reeën of hazen. Deze schitterende omgeving biedt de Twenste gastvrijheid, rust en ruimte. Kortom, de perfecte bestemming voor jouw groepsvakantie. 

 

Wij zetten graag dat stapje extra!

We streven ernaar om onze gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. In samenspraak kunnen we diverse workshops regelen, zoals een bloekschikcursus, het maken van vogelhuisjes of vleermuizenkasten, of een leerzame boswandeling. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor een barbecue of het verzorgen van een buffet.

Informatie voor gasten

Voor een optimale voorbereiding bieden wij aanvullende informatie aan. Neem deze informatie zorgvuldig door voorafgaand aan je verblijf om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als je nog vragen hebt, staan wij altijd klaar om deze te beantwoorden.