Groepaccommodatie Twente

Groepsaccommodatie Twente

Groepsaccommodatie in Twente

Er samen met jouw groep een leuke tijd van maken? Dan ben je van harte welkom op recreatie erf Erve Hartgerink. Onze groepsaccommodatie Twente heeft zoveel meer te bieden dan alleen een plek om te slapen. Of je nu met je klas, sportteam, club, vereniging, kerkgenootschap of familie komt, we staan klaar om samen met jou ervoor te zorgen dat jouw uitje een onvergetelijk succes wordt!

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor overleg of breng eens een bezoekje om de locatie te verkennen. We kijken ernaar uit om je van harte welkom te heten!

Meer dan slapen

Erve Hartgerink biedt een gezellige en ruim opgezette groepsaccommodatie voor minimaal 30 personen. Deze accommodatie beschikt over 75 bedden, die uit te breiden zijn naar 120 bedden. Je vindt er twee aparte sanitaire blokken en een royale eetzaal/gezamelijke ruimte met een bar en keukenfaciliteiten. 

 Buiten bieden we ook volop ruimte om samen te genieten. Ons prachtige terras is perfect voor gezellige diners. Verder hebben we een uitgestrekt speelveld met een volleybalnet, basketbalpaal en voetbaldoelen, een knusse vuurplaats en schilderachtige routes om te wandelen of te fietsen.

Al onze accommodaties zijn tevens voorzien van een goede wifi verbinding.

De indeling

Onze groepsaccommodatie Twente biedt standaard plaats aan 70 personen, met de mogelijkheid om extra bedden toe te voegen als dat nodig is. 

Elk van onze twee sanitaire voorzieningen biedt aan dames 4 douches en 3 toiletten, en aan heren 4 douches, 2 urinoirs en 2 toiletten. Onze keuken is uitgerust met een ruim fornuis en professionele apparatuur, inclusief een vaatwasser

Neem contact op

Bel gerust of kom een keertje langs om de mogelijkheden zelf te bekijken.

T. 0547 363 176 (ook voor WhatsApp)

Wat maakt de groepsaccommodatie uniek?

Recreatie erf Erve Hartgerink is gelegen op een bijzondere locatie aan de rand van het prachtige, bosrijke natuurgebied de Borkeld. Vanaf de boerderij kun je genieten van het weidse uitzicht over de glooiende essen en misschien wel verrast worden door reeën of hazen die voorbij rennen. Deze betoverende omgeving bereid de gastvrijheid, rust en ruimte van Twente. Kortom, de ideale bestemming voor jouw groepsvakantie.

 

Wij zetten graag dat stapje extra!

Ons doel is om onze gasten een plezierig verblijf te bieden. In overleg kunnen we verschillende workshops organiseren, zoals bloemschikken, het maken van vogelhuisjes of vleermuizenkasten, of een leerzame boswandeling. Ook bieden we opties voor een barbecue of het verzorgen van een buffet. 

Informatie voor gasten

Voor een goed voorbereide ervaring bieden we aanvullende informatie aan. Neem deze zorgvuldig door voorafgaand aan je verblijf, zodat alles vlot verloopt. Als je nog vragen hebt, zijn we altijd beschikbaar om ze te beantwoorden.