Ons Spölkwartier

Op zoek naar een ruimte?

Op ons erf hebben wij een tweetal vergader- en workshopruimtes die tevens ingezet kunnen worden voor kleine feesten en partijen.

Want ook kleine feesten mogen groots gevierd worden. Wij zorgen er graag voor dat het je daarvoor aan niets ontbreekt; van buffet tot versiering. In overleg kunnen wij jou geheel ontzorgen.

Ons Spölkwartier

Of je nu iets inspirerends, creatiefs of uitbundigs in gedachten hebt, in Ons Spölkwartier vind je de perfecte ruimte voor jouw bijeenkomst. Deze ruimte biedt plaats aan ongeveer 50 personen t/m 80 personen en is een integraal onderdeel van onze groepsaccommodatie. 

Wat je kunt verwachten?

Ruimte voor Creativiteit: Ons Spölkwartier is de ideale omgeving om je creatieve ideeën tot leven te brengen. Of het nu gaat om een kunstzinnige workshop, een inspirerende presentatie, of een feestelijke viering, hier is ruimte voor creativiteit in overvloed. 

 

Complete Voorzieningen: De ruimte is uitgerust met een keuken, een gezellige bar en ruime zitplaatsen, zodat je gasten comfortabel kunnen genieten van de bijeenkomst. De nabijgelegen toiletten zorgen voor extra gemak. 

Gezellige Sfeer: Ons Spölkwartier ademt een gezellige en uitnodigende sfeer, ideaal voor het creëren van onvergetelijke momenten en het bouwen van waardevolle herinneringen. 

De creatieve hub voor jouw evenement

Of je nu een workshop wilt organiseren, een intieme lezing plant, of gewoon een uitbundige viering wilt houden, Ons Spölkwartier biedt de ruimte en de ambiance die je zoekt. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen van jouw evenement iets bijzonders kunnen maken. 

Ons Spölkwartier – waar ideeën tot leven komen en herinneringen worden gecreëerd.