’t Kuierhoes

Op zoek naar een ruimte?

Op ons erf hebben wij een tweetal vergader- en workshopruimtes die tevens ingezet kunnen worden voor kleine feesten en partijen.

Want ook kleine feesten mogen groots gevierd worden. Wij zorgen er graag voor dat het je daarvoor aan niets ontbreekt; van buffet tot versiering. In overleg kunnen wij jou geheel ontzorgen.

’t Kuierhoes

In ’t Kuierhoes komt de Twentse gemoedelijkheid optimaal tot uitdrukking. Deze fijne, sfeervolle, authentieke ruimte biedt plaats aan 10 tot 60 personen, en is daarmee de perfecte locatie voor een verscheidenheid aan evenementen. Of je nu op zoek bent naar een veilige en ontspannen omgeving voor je vergadering, workshop, of verjaardagsfeest, ’t Kuierhoes biedt de ideale setting. 

Wat je kunt verwachten?

Ruimte voor Verschillende Gelegenheden: ’t Kuierhoes is veelzijdig en geschikt voor allerlei gelegenheden, of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, creatieve workshops, of persoonlijke vieringen. 

 

Complete Voorzieningen: De ruimte is volledig uitgerust met een bar, keuken, toilet, buffet ruimte/ cadeau ruimte en een kleine ontvangstruimte. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement is aanwezig. 

Twentse Gastvrijheid: Bij ’t Kuierhoes staan gastvrijheid en service hoog in het vaandel. Ons vriendelijke team staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. 

Ideale ruimte voor bijeenkomst

Of je nu een bedrijfsevenement plant, een creatieve workshop wilt organiseren, of je verjaardag op een bijzondere manier wilt vieren, ’t Kuierhoes biedt de ideale ambiance. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw speciale gelegenheid onvergetelijk kunnen maken. 

’t Kuierhoes – waar Twentse warmte en veelzijdigheid samenkomen.