Om in weg te dromen

Om in weg te dromen

Omgetoverd

De slaapzalen van onze ruime groepsaccommodatie zijn speciaal voor dit seizoen omgetoverd tot themakamers voor het gezin. “Stuk voor stuk om heerlijk in weg te dromen”. Ze zijn geschikt voor 4-6 personen en uiteraard kan er een campingbedje bijgeplaatst worden. De gasten van de themakamers kunnen gebruik maken van de ruim opgezette sanitaire blokken in deze voormalige groepsaccommodatie. Ook is er een ruime spelletjeszaal aanwezig.

De boskamer

Hoe leuk is dat, kamperen met jouw gezin midden in de natuur? Vanuit jullie bed genieten van een prachtig zonlicht dat door de bomen schijnt of even spelen in het bos.

De strandkamer

Heerlijk luieren, dat doe je natuurlijk aan het strand. Deze kamer geeft je dat ‘echte’ tropische strandgevoel. En voor de kids… is er gelegenheid om met een vriendelijke haai te knuffelen.

De themakamers

De themakamers hebben een fijn uitzicht op het groen en zijn elk standaard voorzien van één masterbed, 2 losse bedden, opbergruimte voor kleding, een ruime eethoek en koffiecorner met koelkast.

Wanneer je met 6 personen wenst te komen kan er een extra stapelbed geplaatst worden.

Ontspannen?

Om ’s avonds tv te kijken of wat te eten kan je gebruik maken van de grote gezelschapsruimte met bar en keuken. In deze ruimte kan je ook verschillende gezelschapsspellen spelen en/of meenemen naar jouw kamer.

Wifi

Ook in onze themakamers hebben jullie wifi tot jullie beschikking.

Diner en/of ontbijt

Elke ochtend kan je jouw maaltijdwensen aan ons doorgeven, mocht je niet in het dorpje Markelo willen eten, maar liever op ons erf. Wij verzorgen samen met de lokale ondernemers graag de heerlijkste maaltijden, ontbijtjes, picknicks, barbeques of proeverijen. Dus aarzel niet om ons jouw wensen door te geven.

Laat je lekker verwennen

Tijdens jouw verblijf op ons erf hoeft het je natuurlijk aan niets te ontbreken. Het gehele jaar door organiseren wij verschillende activiteiten en kan je bijvoorbeeld gebruik maken van onze wasservice, een ontbijtje op bed laten bezorgen of een barbecue workshop volgen. Vraag ernaar bij jouw gastheer of -vrouw.