Natuurhuisje ’t Oetzicht

Natuurhuisje ’t Oetzicht

Het huis & haar omgeving

Het sfeervolle, vrijstaande 6 persoons natuurhuisje staat op een unieke plek en geheel vrij op het recreatie erf. Het dankt zijn naam ’t Oetzicht aan; hoe kan het ook anders, het schitterende uitzicht over de Es. Vanaf het huis wandel en fiets je zo lekker het natuurreservaat “De Borkeld” in.

Ook op het erf is er plezier voor jong en oud. Zo hebben we een groot speelveld, met verschillende toestellen en alle ruimte om samen te genieten van sport, spel en lekker eten. 

Een natuurhuisje

De vakantiewoning mag met zekerheid ‘natuurhuisje’ heten. Deze woning ’t Oetzicht is prachtig gelegen middenin de natuur. Deze omgeving zal je elke dag verrassen. Zo kunnen er in de vroege ochtend of avond zo maar reeën te spotten zijn vanuit de woning, spelende hazen of kleine tuinvogels die even komen buurten.

Een ideale omgeving dus om heerlijk te genieten, te fietsen, te wandelen of gewoon plaats te nemen op je eigen vakantieterras…

 

Het huisje

De woning zelf is van alle gemakken voorzien. Een fijne woonkamer met tv en wifi, een keuken, badkamer en drie slaapkamers. Naast de woning bevindt zich een kleine schuur voor het opbergen van de fietsen.

Plezier maken doe je samen!

Zowel binnen als buiten organiseren we diverse activiteiten voor jong en oud. Waardoor je ook bij regen verzekert bent van goede zin!