Ruimtes boeken

Op zoek naar een vergader of feest ruimte?

Op ons erf hebben wij een tweetal vergader- en workshopruimtes die tevens ingezet kunnen worden voor kleine feesten en partijen.

Want ook kleine feesten mogen groots gevierd worden. Wij zorgen er graag voor dat het je daarvoor aan niets ontbreekt; van buffet tot versiering. In overleg kunnen wij jou geheel ontzorgen.

Wat je kunt verwachten?

Ruimte voor Verschillende Gelegenheden: onze ruimtes bieden veelzijdig en geschikt voor allerlei gelegenheden, of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, creatieve workshops, of persoonlijke vieringen. 

 

Complete Voorzieningen: De ruimtes is volledig uitgerust met een bar, keuken, toilet, buffet ruimte/ cadeau ruimte en een kleine ontvangstruimte. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement is aanwezig. 

Twentse Gastvrijheid: Bij Erve Hartgerink staan gastvrijheid en service hoog in het vaandel. Ons vriendelijke team staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. 

Ideale ruimte 

Of je nu een bedrijfsevenement plant, een creatieve workshop wilt organiseren, of je verjaardag op een bijzondere manier wilt vieren, onze ruimtes bieden de ideale ambiance. Bekijk de ruimtes en ontdek hoe we jouw speciale gelegenheid onvergetelijk kunnen maken.