Ontdek het seizoen

Met jouw hond

Met jouw viervoeter

Wat is er fijner dan er op uit met jouw viervoeter. Heerlijk wandelen in de prachtige natuur, die Twente te bieden heeft.

Elk seizoen organiseren we daarom een wandeling voor jou en jouw hond!

Planning wandeling

De eerstvolgende wandeling staat gepland op zondag 8 januari. Meer informatie vind je op deze pagina. Wil je jou en jouw hond(en) aanmelden? Bel dan met Helma 06 42 08 75 12 of de receptie van ons recreatie erf 0547 363 176. Je mag ook appen, let wel op: na een appje zal je automatisch een tikkie ontvangen.

Er samen op uit

Elk seizoen organiseren we een aantal wandelingen vanaf ons recreatie erf Erve Hartgerink. Samen wandelen we het prachtige natuurgebied de Borkeld in. Met de Friezenberg als één van de hoogtepunten.

Graag laten we jou en jouw viervoeter genieten van de hoogtepunten die elk seizoen te zien zijn.

Tips en tricks voor jou als baasje

De seizoenswandelingen organiseren we samen met Helma van hondenschool Helma. Zij kan jou tijdens de wandeling voorzien van nuttige adviezen en tips om heerlijk met jouw hond te lopen. Of hem/haar helpen om te socialiseren. Zodat ook het samen spelen en wandelen met andere honden goed loopt.

Groots speelplezier

Op ons recreatie erf bevindt zich hondenschool Helma met een ruim (oefen)veld en zandbak. Op het erf vind je daarnaast een groot speelveld, waar jij en jouw hond volop kunnen oefenen en spelen.

Ook voor jou als baasje is het heerlijk vertoeven

We starten elke wandeling met een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers. En sluiten af met een lekkernij passend bij het seizoen.

Wil je liever wat langer blijven?

Dat kan op ons terras of in ’t Kuierhoes, wanneer je nog even wilt nagenieten met een drankje of ijsje. Wanneer jij en jouw hond geen genoeg kunnen krijgen van de prachtige omgeving, dan bieden wij verschillende overnachtingsmogelijkheden op ons erf. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Het programma

We starten elke wandeling om 14:30 uur op ons recreatie erf.

  • 14:30 u koffie/thee en wat lekkers
  • 15:00 u vertrek wandelen met begeleiding
  • 16:00 u we zijn weer terug op het erf
  • 16:10 u een lekkernij van het seizoen

Deelnemen?

De prijs voor deelname is €10,- per persoon. Kinderen tot en met 15 jaar ontvangen €5,- korting en de hond(en) mogen GRATIS mee. Bel Helma op 06 42 08 75 12 om je aan te melden. Of neem contact op met onze receptie via 0547 363 176. Je mag ook app-en.

Ps. Opgave graag 4 werkdagen van te voren

Wat valt er te beleven?

Omdat ons erf gelegen is in natuurgebied de Borkeld, valt er elk seizoen van alles te ontdekken. Zo kan je in de zomer verschillende soorten vogels spotten, genieten van prachtige veldbloemen, mooie zonnestralen door de boomtoppen. En natuurlijk genieten van een diversiteit aan insecten.

Hondenschool Helma

Bij Hondenschool Helma kan je terecht voor verschillende cursussen, voor pups en gevorderde honden. Bijvoorbeeld een speur- of behendigheidscursus.

Ga je mee op één van onze trouwe viervoeters wandelingen?

Goed voor het socialiseren van jouw huisdier en met extra gezelligheid voor jou. Haal samen een frisse neus en ontdek elk seizoen hoe mooi ons Twentse landschap is.