Faciliteiten

Faciliteiten

Groots speelplezier

Op ons recreatie erf bevindt zich een ruim opgezette speeltuin met groot speelveld, waar onder andere een lekker balletje getrapt kan worden. Of een potje basketbal of volleybal gespeeld kan worden.

Voor jong en oud

Zowel binnen als buiten hebben we diverse speeltoestellen en spellen voor jong en oud. Waardoor je ook bij regen verzekert bent van goede zin!

De vuurplaats

Weet je nog? Vroeger met school of sport op kamp en dan spannende verhalen delen of het clublied zingen tijdens een sfeervol kampvuur. Dat is allemaal mogelijk rondom onze vuurplaats met zitplekken tot wel 60 personen.

Gezelligheid

Ziet u zich met uw familie, school of sportvereniging al zitten bij het gezellige kampvuur met gitaarmuziek en marshmallows roosterend boven het vuur?

Snacks & Drinks to go

Heb je tijdens jouw bezoek zin in een kleine snack, een ijsje of liever een warme drank? Dat kan allemaal. Op ons erf hebben we een heerlijke snacks & drinks to go.

Tip van het seizoen!

Deze zomer hebben we in onze ijskoude vriezer, het lekkerste en romigste ijs uit de regio. Namelijk het ijs van ijsboerderij Ôans uit Holten.  

Alles is ‘te huur’

Bij onze receptie kan je verschillende items huren, denk aan een leuk gezelschapspel, een barbecue en ook meer noodzakelijke zaken als schoon bedlinnen.

Wij zorgen er graag voor dat het je aan niets ontbreekt. Dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Lekker genieten

Op jouw vakantie mag het je natuurlijk aan niets ontbreken en mag je jezelf best even verwennen. Vraag jouw gastheer of -vrouw daarom eens naar onze heerlijke arrangementen, voor zowel de innerlijke mens als zijn/haar buitenkant!

Voor jouw hond

Op ons erf is ook een hondenschool gevestigd. Te weten Hondenschool Helma. Bij haar kan je terecht voor verschillende cursussen, voor pups en gevorderde honden. Bijvoorbeeld een speur- of behendigheidscursus.

Tip!

Ga ook eens mee op een van onze trouwe viervoeters wandelingen. Goed voor het socialiseren van jouw huisdier en met extra gezelligheid voor jou. Haal samen een frisse neus en ontdek elk seizoen hoe mooi ons Twentse landschap is.

Deelnemen? T. 06 42 08 75 12