Onze groepaccommodatie

Onze groepsaccommodatie

Uit met jouw groep

Er samen met jouw groep een leuke tijd van maken? Dan ben je van harte welkom op recreatie erf Erve Hartgerink.

Onze groepsaccommodatie biedt zeker niet alleen een plek om te slapen. Of je nu met jouw (school)klas, (sport)club, vereniging, kerkgenootschap of familie komt; We zorgen er samen met jou voor dat jouw uitje een succes wordt!

Bel gerust om te overleggen of kom een keertje langs om te kijken.

Meer dan slapen

Onze ruime groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 60 personen, met de mogelijkheid om extra bedden bij te plaatsen. De accommodatie is voorzien van twee separate sanitaire blokken en beschikt over een ruime eetzaal/ gezamenlijke ruimte met bar en keuken.

Ook buiten is er veel ruimte om er samen een geweldige tijd van te maken. We hebben een fantastisch terras, om samen heerlijk te tafelen. Een groots speelveld met volleybalnet, basketbalpaal en voetbalgoals, een vuurplaats en mooie plekken om te wandelen of te fietsen.

Wifi

Al onze accommodaties zijn voorzien van een goede wifi verbinding.

De indeling

In de groepsaccommodatie vind je 5 ruime slaapzalen met elk 6 stapelbedden (12 slaapplekken). Deze slaapzalen kijken allemaal uit op het groen. Ook is er 1 kleinere (slaap)ruimte met 4 bedden.

In totaal biedt onze groepsaccommodatie standaard plek aan 64 personen, met de mogelijkheid om extra bedden te plaatsen.

In de twee sanitaire blokken vind je bij de meiden/dames 4 douches en 3 toiletten. En in het blok voor de jongens/mannen 4 douches, 2 urinoirs en 2 toiletten. De keuken is voorzien van een groot fornuis, professionele apparatuur, waaronder een vaatwasser.

Neem contact op

Bel gerust of kom een keertje langs om de mogelijkheden zelf te bekijken.

T. 0547 363 176 (ook voor WhatsApp)

Wat maakt de groepsaccommodatie uniek?

Recreatie erf Erve Hartgerink is gelegen op een unieke locatie grenzend aan het schitterende bosrijke natuurgebied de Borkeld. Vanaf het erf kijk je uit over de glooiende essen en kan je zo maar verrast worden door een paar reëen of hazen die voorbij rennen. Een prachtige plek waar Twentse gemoedelijkheid, rust en ruimte nog een groot goed is. Kortom de ideale bestemming voor jouw groepsvakantie.

 

Wij zetten graag dat stapje extra!

Wij maken het onze gasten graag naar de zin. In overleg kunnen we bijvoorbeeld verschillende workshops organiseren, denk hierbij onder andere aan een cursus bloemschikken, een vogelhuisje of vleermuizenkast maken of een educatieve boswandeling. Ook is het mogelijk om een barbecue te organiseren of een buffet te laten verzorgen.